سايت ايثار و مقاومت عبدالصمدقرائتی (privacy policy )

سايت ايثار و مقاومت عبدالصمدقرائتی (privacy policy )

پايگاه خبري و اطلاع رساني مردمي كد:8912

منوي اصلي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 800
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1



Rbiter.com”>


عنوان 16500: روابط ایران و انگلیس؛ ازقتل امیر کبیر تا تسخیر سفارت انگلیس

 عنوان 16500: روابط ایران و انگلیس؛ ازقتل امیر کبیر تا تسخیر سفارت انگلیس + اين جاسوس‌خانه را هم تعطيل كنيد +  تصویب طرح کاهش روابط تهران - لندن در مجلس

حکم اخراج سفیر انگلیس صادر شد
 
 

روابط ایران و انگلیس؛ ازقتل امیر کبیر تا تسخیر سفارت انگلیس 

دیپلماسی - اگر ایرانی ها در میانه دهه 70 در 8 آذر استرالیا به عنوان یکی از اقمار انگلیس را شکست دادند و به جام جهانی 98 فرانسه رفتند، دو دهه بعد دانشجویان ایرانی در همان روز سفارت انگلیس را تسخیر کردند تا خشم خود را از رفتارهای دولت بریتانیا نشان دهند.

 محمود عزیزی: تسخیر سفارت انگلیس و تبعات بعدی آن همچون تعطیلی سفارت ایران در لندن و فراخوانده شدن برخی سفرای اروپایی از تهران باردیگر بار دیگر خاطره روابط چند دهه اخیر دو کشور را زنده کرد.ر
روابط دو کشورکه به روایتی سابقه​اش به دوران ایلخانیان در ایران می​رسد، همواره در طول دهه​های مختلف فراز و نشیب داشته است. اما هیچ​گاه به قطع روابط نرسیده است.
حضور استعمار پیر در تاریخ معاصر ایران، هیچ گاه با خاطرات خوش همراه نبوده است. اگر روزی انگلیس ها با کمک مهد علیا، امیرکبیر را در فین کاشان به خون کشیدند، اگر جنبش عدالت خواهی ایرانیان در مشروطه به دخالت سفارت انگلستان به جنبش دموکراسی خواهی تغییر کرد، اگر در دوران مصدق در سرنگونی او نقش جدی را ایفا کردند، اگر در به قدرت رسیدن محمد رضا شاه از عناصر اصلی بودند و... اما شاید خودشان هم به ذهنشان نمی رسید کمتر از چند دهه به منفورترین کشور ها در میان ایرانیان بدل شوند.
«کار کار انگلیسی ها است» مشهورترین تلقی در میان ایرانیان در خصوص رفتارهای سیاسی انگلیس است.انگلستان که در قرن 20 به قدرت درجه دو تبدیل شد ازهمان سالهای کودتای 28 مرداد 32 جای خود در ایران را به آمریکا داد.
اما موقعیت سوق الجیشی ایران نمی توانست بریتانیا را از فکر حضور در ایران منصرف کند. از همین رو بود که دولت بریتانیا پس از 8سال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران گروهک منافقین را به عنوان گروهی رسمی پذیرفت و به سلمان رشدی پناه داد.
آن سابقه تاریخی و این سیاست ها اما دولتمردان ایرانی را به تکاپوی «کاهش» یا «قطع» روابط با انگلستان نکشاند. «به صلاح کشور نیست» نکته مشترک کلام سیاست مداران درباره مخالفت با این درخواست بود.در مقابل، گروه های مردمی و در راس آنها دانشجویان خواستار«قطع رابطه» با انگلیسی ها بودند.
بعد از انقلاب اسلامی در کشورمان تقریبا در حدود 8 سال بریتانیا سفارت خود در ایران را بسته نگه داشت، اما پس از آن روابط به سمت بهبودی گذاشت تا جایی که در سال 78 برای نخستین بار انگلستان برای ایران سفیر تعیین کرد و در سال 80 نیز جک استراو به ایران سفر کرد تا نخستین وزیر خارجه انگلیسی باشد که به ایران پس از انقلاب سفر کرده است.
اما روابط دو کشورهنوز گرم نشده، سرد شد. مواضع دولت انگلستان در قبال فعالیت هسته ای ایران، سبب شد که در سال 83 عده ای از دانشجویان در مقابل سفارت این کشور تجمع کنند. در همان سال، 8 سرباز انگلیسی به جرم ورود غیرقانونی به آب های ایران دستگیر شدند. اقدامی که چند سال پس از آن و در دولت نهم هم تکرار می شود و اینبار 15 دریانورد انگلیسی به دلیل ورود غیر قانونی به آبهای ایران دستگیر شدند.5 در سه دهه گذشته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اواخر دهه 80 و اوئل دهه 90 را می توان« بدترین دوران» تاریخ روابط دو کشور دانست. تقاضا برای تصرف باغ قلهک و در نهایت طرح قطع رابطه با انگلیس در مجلس بدترین روزها در روابط دو کشور است. به این همه اضافه کنید که در حال حاضر ایران هیچ سفیری در انگلیس ندارد و متقابلا انگلیس نیز در ایران سفیری ندارد و روابط دیپلماتیک از سوی کاردارها انجام می​شود.
ماجرای قطع رابطه با انگلیس یکبار در مجلس هفتم بر سر باغ قلهک که یکی از املاک در اختیار سفارتخانه این کشور در ایران است مطرح شد، اما به جایی نرسید. ایام بعد از انتخابات ریاست جمهوری 88 یکبار دیگر محمود احمدی​بیغش یکی از نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران پیشنهاد قطع رابطه با انگلیس را مطرح کرد. طرحی که از سوی برخی از دیگر نمایندگان از جمله سخنگوی این کمیسیون به نظر شخصی این نماینده تعبیر شد نه موضع مجلس.
اما حوادث بعد از انتخابات سال 88 و دستگیری برخی اعضای سفارت این کشور در جریان تظاهرات و اغتشاشات بعد از انتخابات، موجب شد بعد از چند ماه گفت وگو، در نهایت در دی ماه سال ۸۸ این طرح با امضای ۳۵ نماینده به هیات رئیسه مجلس تقدیم شد.
 قطع روابط با انگلیس
براساس ماده واحده این طرح، دولت موظف بود از تاریخ تصویب این قانون کلیه روابط سیاسی خود با دولت انگلستان را متوقف و به حالت تعلیق در آورد.
در تبصره یک ماده واحده این طرح نیز قید شده بود که دولت موظف است همزمان با توقف ارتباطات سیاسی، دعاوی خود مبنی بر ضرر و زیان​های مادی و معنوی به ملت ایران در طول سالیان گذشته را در مجامع داخلی و بین المللی دنبال نموده و هر 6 ماه از نتیجه اقدامات خود مجلس شورای اسلامی را مطلع کند. در تبصره 2 این طرح هم برقراری ارتباط مجدد موکول با نظر مجلس شد.
اما نظر برخی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و «برخی ملاحظات وزارت خارجه» موجب شد در نهایت این طرح فوریتی با نظر رئیس مجلس بار دیگر به کمیسیون امنیت ملی سپرده شود تا از آن پس، مشورت با مسئولان وزارت خارجه و اطلاعات به بهارستان، سرنوشت ان را رقم بزند. طرحی که به گفته رئیس گروه دوستی ایران و انگلیس، وزارت اطلاعات «موافق» و وزارت امور خارجه «مخالف» آن بود.
نگاهی به اظهار نظر های سخنگوی وزارت خارجه هم نشان می​دهد آنها بیش از «قطع» رابطه به «کاهش» روابط می​اندیشیدند. کما اینکه آهنی معاون وقت وزارت امور خارجه در زمان طرح این موضوع در کمیسیون امنیت ملی به صراحت از اقدام نمایندگان انتقاد می کند.
به فاصله تقریبا یک ساله، اما اقدام انگلیس در قطع روابط با بانک مرکزی به یک باره همه معادلات را تغییر داد وطرح کاهش رابطه با انگلیس به سرعت در دستور کار مجلس قرار گرفت و 5 روز بعد از تصویب فوریت آن در مجلس به تصویب رسید.
 البته پیش از آن، برخی اظهارات سایمون گس سفیر جنجالی انگلیسی ها در تهران درزمینه سازی برای این اقدام موثر بود.
 انگلیس که در میانه تصمیم مجلس به روایت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس برای ایران پیغام فرستاده بودکه از این اقدام صرفنظر کند در نهایت چند روز بعد از تصویب کاهش رابطه با انگلیس از سوی مجلس با یک اتفاق بدتر مواجه شد؛ تسخیر سفارت انگلیس توسط دانشجویان ایرانی در 8 آذر
اگر ایرانی ها در میانه دهه 70 در 8 آذر استرالیا به عنوان یکی از اقمار انگلیس را شکست دادند و به جام جهانی 98 فرانسه رفتند، دو دهه بعد دانشجویان ایرانی در یک بعد اظهر پائیزی سفارت انگلیس را تسخیر کردند تا خشم خود را از رفتارهای دولت بریتانیا نشان دهند.
 این اقدام البته بدون پاسخ نماند و به فاصله یک روز ویلیام هیگ وزیر امور خارجه انگلیسی ها در پارلمان این کشور بااشاره به تعطیلی سفارت ایران از فرصت 48 ساعته برای ترک خاک این کشور توسط دیپلماتهای ایرانی خبر داد،تا از این طریق مرهمی بر تحقیر دانشجویان ایرانی بر کشورش گذاشته باشد.با این شرایط بعید است روابط دو کشور به این زودی دوباره به سطح سفیر باز گردد.
 
***********************************************************************************************
 
اين جاسوس‌خانه را هم تعطيل كنيد
چهارشنبه هفته گذشته كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس طرح دوفوريتي كاهش روابط ايران با دولت انگليس را به مجلس پيشنهاد داد...
علي رضائي | چهارشنبه هفته گذشته كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس طرح دوفوريتي كاهش روابط ايران با دولت انگليس را به مجلس پيشنهاد داد كه نمايندگان با اكثريت قاطع دو فوريت اين طرح را به تصويب رساندند و قرار است در هفته جاري جزئيات اين طرح در صحن علني مجلس بررسي شود. 
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در توضيح دلايل ارائه طرح دو فوريتي كاهش روابط ايران با دولت انگليس گفته است:«كارنامه انگليس قبل از پيروزي انقلاب اسلامي مملو از خيانت و جنايت در حق ملت ايران بوده است. » علاءالدين بروجردي با اشاره به توطئه‌هاي دولت انگليس پس از پيروزي انقلاب اسلامي و در پي تحريم بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران از سوي دولت انگليس گفت:«دولت انگليس پس از انقلاب نيز در همه توطئه‌ها دخيل بوده است. » نمايندگان مجلس شوراي اسلامي روز چهارشنبه همچنين با صدور بيانيه‌اي اقدام دولت انگليس در تحريم بانك مركزي را محكوم كردند. در بخشي از اين بيانيه آمده است:«انگليس خبيث جداي از سابقه‌ ننگين تاريخي خود عليه ملت ايران و كارنامه سياهش كه هيچگاه از حافظه تاريخي اين ملت زدوده نخواهد شد در تمام سال‌هاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي دست از كينه‌ورزي برنداشته است.» 
دخالت‌هاي اقتصادي و نظامي استعمارگران در دوران پادشاهي 
در شرايطي كه بحث كاهش روابط ايران با دولت انگليس مطرح است و حتي احتمال اخراج سفير انگليس از ايران وجود دارد، بد نيست كمي به سوابق حضوري و غيرحضوري انگليس در خاك ايران نگاهي بيندازيم و اوج خيانت‌هاي استعمار پير در ايران قبل از انقلاب و بعد از انقلاب اسلامي را مورد واكاوي قرار دهيم. بازشماري تمامي توطئه‌هاي انگلستان و دخالت‌هاي اقتصادي و نظامي استعمارگران از زمان آغاز روابط با ايران كه به سال‌هاي بسيار دور بازمي‌گردد، ليست بلندبالايي مي‌شود كه با توضيح و تشريح آن مي‌توان چند جلد كتاب نوشت. تنها اگر بخواهيم برخي مصاديق خيانت‌هاي انگليس عليه ملت ايران در دوره قاجار و پهلوي را برشماريم، مي‌توان به اين موارد اشاره كرد: قراردادهاي نفتي رويتر و دارسي و تمديد آن و كنسرسيوم، قرارداد لاتاري، معاهده پاريس، قراردادهاي ۱۹۰۷، ۱۹۱۹ و ۱۹۳۳، نقش بانك شاهي در گسترش اهداف اقتصادي ـ سياسي انگليس، غارت آثار باستاني و ميراث فرهنگي ايران، قرارداد رژي و امتياز انحصاري تنباكو، نقش انگليس در سركوب نهضت مشروطه، نقش‌آفريني انگليس در كودتاي سوم اسفند ۱۲۹۹ و ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، نقش انگليس در جنگ‌هاي ايران و روس و تجزيه مناطق شمالي كشور و نيز در تجزيه هرات، بحرين، جزاير خليج‌فارس و مناطق مرزي غرب و شمال غربي كشور (واگذاري ارتفاعات آرارات به تركيه و مناطق نفتي پنجوين به عراق) در دوران قاجار و پهلوي، تجاوزهاي نظامي انگليس در دوران قاجار و پهلوي، اشغال ايران در جنگ جهاني اول و دوم و نقض حاكميت ملي، نقش كارگزاران انگليس مانند سرگوراوزلي، لردكرزن، ميس لمبتون، ژنرال آيرونسايد، مونتاگ، اردشير و شاپور ريپورتر و. . . ، نقش انگليس در سركوب جنبش‌هاي اسلامي و ميهني در دوره قاجار و پهلوي، اشغال ايران در شهريور ۱۳۲۰ و روي كار آوردن پهلوي دوم، پيمان‌هاي نظامي و امنيتي با رژيم پهلوي، نقش انگليس در تأسيس و اداره ساواك و جايگاه عوامل انگليس در نظام اطلاعاتي رژيم پهلوي، نفوذ و سيطره انگليس در دربارها و دولت‌هاي قاجار و پهلوي. 
قطع و وصل روابط ايران و انگليس پس از انقلاب اسلامي 
از زمان روي كار آمدن دولت اسلامي ايران در سال ۱۳۵۷ تاكنون دولت انگليس بارها در مسائل داخلي و خارجي ايران دخالت داشته است. بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، انگليس منافع استعماري خويش را در ايران از دست داد و از اين بابت طبيعي است كه آنان از طرفي كينه اين ملت را به دل داشته باشند و از طرف ديگر سعي كنند وضعيت در ايران به گونه‌اي پيش برود كه آنها مجدداً بتوانند به اهداف استعماري خويش نائل شوند. روابط اين كشور با ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به ندرت سالم و بي‌دغدغه و با حسن نيت بوده است. انگليس در سال ۱۳۵۹ رابطه خود را با تهران به خاطر تعطيل شدن لانه جاسوسي امريكا و به خواست واشنگتن قطع كرد و اين وضعيت تا سال ۶۷ به مدت هشت سال ادامه داشت. سپس به محض از سرگيري روابط با ايران، علناً پشت سر سلمان رشدي مرتد قرار گرفتند و با سلاح وي به مقدسات اسلامي اهانت كردند. در نتيجه، اين رابطه پس از گذشت سه ماه از بازگشايي، مجدداً قطع شد. 
كميته بررسي فشار بر ايران 
در آخرين روز سال ۱۹۷۹، كميته‌اي در هيئت دولت بريتانيا براي بررسي راهكارهاي غيرنظامي و اعمال فشارهاي اقتصادي بر ايران براي آزاد كردن جاسوس‌هاي به گروگان گرفته شده در پي تسخير سفارت امريكا، تشكيل جلسه داد. اين كميته هجده نفره كه از ابتداي گروگانگيري در نوامبر۱۹۷۹ (آبان۱۳۵۸) تشكيل شده بود تا پايان عمر دولت جيمي كارتر و ماجراي گروگانگيري در ابتداي سال ۱۹۸۱ به كار خود ادامه داد. 
حمايت از صدام 
حمايت نظامي انگليسي‌ها از عراق در طول جنگ تحميلي مسئله‌اي است كه امروزه انگليسي‌ها خود نيز به آن اعتراف و بعضاً آن را اشتباه قلمداد مي‌كنند. «گزارش ۲ هزار صفحه‌اي قاضي اسكات به پارلمان انگليس در سال ۱۳۷۵ مبين اين ادعاست. در اين گزارش بر خلاف تعهدات بين‌المللي مبني بر عدم تأمين تسليحات طرفين درگير، انگليس مقادير زيادي اسلحه غيرمتعارف به ارزش ميلياردها دلار به عراق فروخته است.» 
سناريوي تحريم عليه ايران 
تقريباً از همان آغاز حادثه گروگانگيري و اشغال سفارت امريكا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ (۴ نوامبر ۱۹۷۹)، اقدامات واشنگتن و متحدانش از جمله انگليس براي اعمال فشار به ايران از طريق وضع تحريم‌هاي رسمي و داوطلبانه آغاز شد. با آغاز سال ۱۹۸۰ اين اقدامات شدت و دامنه بيشتري گرفت. در طول حادثه گروگانگيري، سازمان ملل و شوراي امنيت بارها در اين باره تشكيل جلسه دادند. در ابتداي كار دو قطعنامه پياپي ۴۵۷ و ۴۶۱ در چهارم و سي و يكم دسامبر ۱۹۸۰ در جهت اعمال فشار به ايران براي پايان بخشيدن به بحران تصويب شد. علاوه بر آن امريكا به شدت از كشورهاي متحد خود مي‌خواست تا به شكل انفرادي و جمعي تحريم‌هاي داوطلبانه بيشتري عليه ايران اعمال كنند. در طول سال‌هاي پس از انقلاب اسلامي به ويژه در دهه اخير، يكي از كشورهايي كه در راه تحقق اين خواسته امريكا پيش‌قدم بوده، دولت بريتانيا بوده است كه حتي بارها با تشويق اتحاديه اروپا براي تصويب تحريم‌هاي تازه عليه جمهوري اسلامي، بزرگ‌ترين توطئه‌هاي بين‌المللي عليه ملت ايران را مرتكب شده است. تحريم‌هاي بانكي تازه انگليس عليه ايران كه بانك مركزي را نيز شامل مي‌شود يكي ديگر از آن دست اقداماتي است كه انگليس به طور داوطلبانه و البته با حمايت كامل امريكا انجام آن را پذيرفته است تا به خيال خودشان به انزواي جمهوري اسلامي در عرصه جهاني سرعت بخشند. 
جنگ نرم انگليس در برابر ملت ايران 
پس از آنكه كشورهاي خارجي از تهاجم نظامي عليه جمهوري اسلامي نااميد شدند در كنار گزينه تحريم، مهار داخلي ايران از طريق جنگ نرم را شدت بخشيدند. بنگاه دروغ‌پراكني بي‌بي‌سي كه زير نظر رژيم سلطنتي انگليس اداره مي‌شود، بارها و بارها اخبار كذبي را منتشر كرده و وارد مسائلي شده است كه با تحريك افكار عمومي بتواند امنيت ملي ايران را نشانه رود. حمايت انگليس از رسانه‌هاي بيگانه و خط دادن به معارضان و منافقان داخلي و همسو كردن آنان با اپوزيسيون خارجي به طوري كه تأثير‌گذاري آنان را بر تمامي اقشار و طبقات مردم ايران سازماندهي كنند، تكاپويي بوده كه انگليسي‌ها خصوصاً در سال‌هاي اخير براي اجراي آن سرمايه‌گذاري فراواني كرده‌اند. 
جست و خيز در فتنه ۸۸ 
فتنه‌اي كه پس از انتخابات دهم رياست جمهوري با بهانه‌هاي واهي و ناشي از تخيلات شخصي برخي از افراد و نامزدهاي انتخاباتي در ايران به راه افتاد، ورود اغتشاشگران و ضدانقلابيون به انجام فعاليت‌هاي خرابكارانه را باز و هموار كرد. در اين مسير، بيگانگان با هر ابزاري كوشيدند به معاندان كمك‌هاي لازم را برسانند و جاسوسخانه‌ انگليس يكي از حاميان بزرگ فتنه‌گران بود كه با هر اقدام مادي و معنوي سعي در تحريك بدخواهان و بزرگنمايي حوادث در عرصه داخلي و خارجي كرد. اين البته بار نخستي نبود كه انگليس از پس حوادث داخلي ايران در راستاي تحقق آرزوهاي خود قدم برمي داشت و قطعاً آخرين بار نيز نبوده است. 
جريان‌سازي‌هاي قومي، آئيني و فرقه‌اي 
علاوه بر مواردي كه ذكر شد، دولت انگليس سابقه طويلي در احداث آبراه‌هاي كوچك و انحرافي در كنار درياي عظيم و خروشان اسلام در ايران دارد. شبكه مخفي فراماسونري يكي از شاخه هايي است كه پيش از انقلاب اسلامي با حمايت كامل انگليس در ايران به راه افتاد و همچنان شاخه هايي از آن برخي جريانات انحرافي را تغذيه و سوژه‌هاي لازم را با اهداف خاص فراماسون‌ها نصيب افراد و جريانات حاشيه‌ساز مي‌كند. تحريك جريان‌هاي تجزيه‌طلب قومي، تفرقه‌اندازي و تشديد اختلافات مذهبي بين اهل تشيع و اهل تسنن، حمايت از جريان‌ها و سازمان‌هاي صهيونيستي، ايجاد و تقويت فرقه‌هاي انحرافي مانند بهائي‌گري و... ، جملگي تلاش‌هايي است كه انگليس و حاميانش و نيز نفوذي‌هاي داخلي‌اش، براي تضعيف اسلام در ايران به كار گرفته‌اند و سعي دارند مردم كشورمان را به گروه‌هاي مختلف تقسيم كرده و هر كدام را به يك آبراه كوچك و انحرافي هدايت كنند تا از عمق درياي اسلام بكاهند. اين جريان‌سازي‌ها و تفرقه افكني‌ها علاوه برآنكه تاكنون بارها و بارها برخي از اعمال تروريستي را رقم زده است، نتايج منفي ديگري هم داشته است كه فقط لبخند بر لبان بيگانه مي‌نشاند. 
 
*******************************************************
 تصویب طرح کاهش روابط تهران - لندن در مجلس
حکم اخراج سفیر انگلیس صادر شد
 
 

دنیای اقتصاد- ملیحه ابراهیمی: صدور حکم «اخراج سفیر انگلیس»، تصمیمی بود که مجلس در جلسه علنی روز گذشته با موافقت 87 درصد نمایندگان اتخاذ کرد و علی لاریجانی آن را «اول کار» مجلس ایران در مقابل رفتارهای انگلیس خواند. لاریجانی گفت که مجلس با دقت رفتار دولت انگلیس را رصد مي‌کند.
تصمیم مجلس برای اخراج «دامینیک جان چیلکات»، در واقع واکنشی به تحریم بانک مرکزی ایران از سوی دولت بریتانیا بود؛ اقدامی که به تعبیر برخی از مجلسی‌ها، «بریتانیا با این کار از آمریکا هم پیشی گرفته است.» البته بهارستان‌نشینان گفتند که دولت بریتانیا بیش از 100 سال است که ظلم‌های مختلفی را به ملت ایران روا داشته است؛ از دوره قاجار گرفته تا مشروطه و دوران انقلاب و جنگ تحمیلی.
با این حکم مجلس، چیلکات که تازه یک ماه است به جای سفیر پیشین انگلیس رهسپار ایران شده، مجبور است ظرف دو هفته خاک ایران را ترک کرده و کار را به «کاردار» بسپارد. 
اما «اخراج سفیر» تنها تدبیر مجلس در واکنش به اقدامات اخیر انگلیس نبود، بلکه مجلس برای دیگر کشورهایی که رفتاری مشابه انگلیس با ایران داشته باشند هم «خط و نشان» کشید و وزارت خارجه را موظف کرد در صورت بروز چنین رفتاری از سایر کشورها، گزارشی جهت اخذ تصمیم مناسب به مجلس تقدیم کند. 
از سوی دیگر، بهارستان نشینان «راه بازگشت» را نیز برای دولت بریتانیا «باز» گذاشتند و مقرر کردند در صورت تغییر سیاست‌های خصمانه انگلیس، وزارت امور خارجه مي‌تواند سطح روابط را ارتقا دهد. 
موضوع کاهش یا قطع رابطه با انگلیس اولین بار پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88، رنگ و بوی جدی به خود گرفت. سال گذشته نیز نمایندگان مجلس با فوریت طرح «قطع رابطه با انگلیس» موافقت کردند و این طرح طبق روال به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس رفت؛ اما دیگر خبری از آن نشد. این بار نیز مجلس طرح دو فوریتی «کاهش روابط با انگلیس» را مطرح کرد که دو فوریت آن هفته گذشته در مجلس رای آورد و بررسی کلیات و جزئیات آن روز گذشته در صحن علنی مطرح شد. هرچند کلیات این طرح با 179 رای موافق پذیرفته شد؛ اما مخالفانی نیز در مجلس داشت؛ نمایندگانی که معتقد بودند «کاهش رابطه» تاثیری ندارد و باید روابط با انگلیس را کلا «قطع» کرد. از طرف دیگر، در شرایطی که مجلس به صورت رسمی، دولت را ملزم به کاهش روابط با انگلیس کرد، مهدی کوچک زاده نماینده تهران در صحن علنی مجلس با هشدار به دولت انگلیس اعلام کرد که «ملت ایران در تنظیم روابط با دشمنان معطل مراجع رسمی نمی‌ماند و اگر دولت انگلیس بر مواضع خبیثانه‌اش اصرار کند، ملت با آنان به گونه‌اي رفتار مي‌کند که در مورد لانه جاسوسی آمریکا کرد، آن هم قبل از تصویب مسوولان رسمی.» این البته اولین مشکل سفارت انگلیس در ایران در ماه‌های اخیر نبوده است. چندی پیش هم سفارت انگلیس در تهران به دلیل قطع درختان باغ قلهک، مورد اعتراض واقع و به پرداخت جریمه نقدی میلیاردی محکوم شد.
حکم اخراج با 171 رای موافق
نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز گذشته با 171 رای موافق، 3 مخالف و 7 ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر جزئیات طرح دو فوریتی کاهش روابط با انگلیس را تصویب کردند.
بر اساس ماده واحده این طرح، وزارت خارجه موظف شد در چارچوب حفظ منافع ملی و دفاع از حقوق ملت ایران ظرف دو هفته روابط سیاسی با دولت انگلیس را به سطح کاردار تنزل دهد و روابط اقتصادی و بازرگانی را نیز به حداقل ممکن برساند. بر اساس تبصره یک این ماده واحده مقرر شد در صورت تغییر سیاست‌های خصمانه کشورهای انگلیس، وزارت امور خارجه مي‌تواند سطح روابط را ارتقا دهد. نمایندگان مجلس در تبصره 2 این ماده واحده نیز وزارت خارجه را موظف کردند در مورد سایر کشورهایی که رفتارمشابه انگلیس داشته باشند گزارشی جهت اخذ تصمیم مناسب به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند.
مخالفت با قطع روابط اقتصادی 
طرح دو فوریتی کاهش روابط با انگلیس در حالی در جلسه روز گذشته مجلس به تصویب رسید که برخي مخالفان با این طرح معتقد بودند به خاطر سیاست‌های خصمانه انگلیس در قبال ایران رابطه با این کشور باید به طور کامل قطع شود. حسن کامران نيز پیشنهاد کرد روابط اقتصادی و بازرگانی ایران با دولت انگلیس کلا قطع شود؛ اما نمایندگان مجلس با این پیشنهادها مخالفت کردند و طرح به همان شکل اولیه یعنی «به حداقل رساندن روابط اقتصادی و بازرگانی» تصویب شد.

واكنش انگليس به تصميم مجلس
وزارت خارجه انگليس با صدور بیانیه‌ای تصميم مجلس ايران براي كاهش سطح روابط با انگليس را «تاسف‌آور» خواند. 
به گزارش ايسنا، وزارت خارجه‌ انگليس در این بيانيه افزود: اگر دولت ايران بر اين مبنا اقدام كند ما در مشورت با شركاي بين‌المللي‌مان به شكلي قاطعانه (به آن) پاسخ خواهيم داد. 
در اين بيانيه همچنین ضمن «ناموجه» خواندن اقدام مجلس شورای اسلامی، ادعا شده است كه اين اقدام «كمكي به پاسخگويي» به آنچه «نگراني‌هاي بين‌المللي درباره برنامه‌ هسته‌اي ايران و سوابق حقوق بشري آن» خوانده شده است، نخواهد كرد.

عكس: آكو سالمي 
 
بسم الله الرحمن الرحیم
با کمال تشکر از اقدام رئیس قوه مقننه و کل اعضای مجلس شورای اسلامی که در این اقدام به جا سفارت خانه انگلیس (لانه ی روباه پیر) در کشور پاک و مقدس جمهوری اسلامی ایران ، به دلیل رفتارهای زیرکانه و خصمانه ی (چند دهه ی اخیر ) را تعطیل نمودند.
مدیریت سایت ایثار و مقاومت به نمایندگی از کل ملت شهید پرور ایران و اندیشمندان و دولت مردان از مجلس محترم و نمایندگان خانه ملت کمال تقدیر و تشکر را دارد و این پیروزی را به تمامی شیعیات جهان تبریک و تهنیت عرض می نماید و به دولت انگلیس به پشتیبانی از سخنان (سخنگوی امور خارجه ) مسئولیت هر گونه مورد در باره ی سلامتی کارمندان سفارت ایران و همچنین سفیر محترم ایران در انگلستان به عهده آن کشور مطبوع می باشد ، و بدانند که کشور جمهوری سالامی ایران و مسئولین محترم آن کلیه ی اعمال و رفتار آنها را زیر نظر گرفته و رصد مینماید.
با کمال تشکر مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی privacy policy

  ادرس ایمیل مدیریت سایت : emali: esarmir@yahoo.com    

http://www.gheraati.abdolsamad@iran.ir 

 http://www.isaar.gheraati.ir آدرس سایت

http://www.esarm.ir آدرس سایت

********************************************************************************************

 

 

  [تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif]

مرگ بر آمریکای جنایتکار و آل خلیفه و آل سعود و آل مروان و عبدالله صالح و معمرقذافی ونامبارک مرگ بر اسرائیل غاصب و انگلیس جبار و کل ابرقدرت های پرورش دهنده ، سازنده و صادر کننده تروریست و تروریسم به کشورهای مظلوم و ستم دیده منطقه خاورمیانه و جهان پهناور هستی . درود بر کشورهایی از جهان که خود را پاک و عاری از جنگ و صلاح های هسته ای و تروریست و تروریسم کرده اند ، زنده باد یاد و خاطره تمامی شهدای اسلام از صدر تا کنون و تا آینده جهان ، پاینده باد اسلام و مسلمین جهان ، پیروز باد انقلاب اسلامی  خاورمیانه ، برقرار باد پرچم حضرت مهدی صاحب الزمان ( عج ) بر فراز قله عدل و عدالت و امامت و رهبری و هدایت بشری ، پیروز و موفق و سربلند باد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به رهبریت حضرت آیت اله العظمی خامنه ای دامت ظله عالی ، در سطح جهان و جهانیان در ابعاد و عرصه های وسیع جهاد اقتصادی ، فرهنگی و فیزیکی و هسته ای و نانو تکنولوژی و پزشکی و موشکی و دفاعی و پدافند عامل و غیر عامل در بازدارندگی و ............... انشاالله ....     

 

http://www.us.m.yahoo.com/w/global/main?.intl=us&.lang=en

 

 www.esarm.ir آدرس اصلی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy )

 

 

http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=www.gheraati.abdolsamad@iran.ir&profile=mobile&usermedium=tv&warning=1&vextwarning=&lang=en

 

 

http://www.gheraati.abdolsamad @ iran.ir

 ایمیل (پست الکترونیکی سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy))

(esarmir@yahoo.com)

آدرس شناسه سایت ایثار و مقاومت در بانک املاک و اطلاعاتی اینترنت بین الملل

http://www.google.com /gwt/x?client=ms-samsung&source=m&u=http://www.isaar.gheraati.ir/&=wsi=1f93f0af4567de17&ei=hytptrslhptj1qbk37dndg&wsc=eb&ct=pg1&whp=30

sites© google :privacy policy gheraati.abdolsamad@ iran.ir

 شناسه گیم لافت مدیریت  سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy):

https://www.wapshop.gameloft.com/wifi/cc_action.php?mail=esarmir@yahoo.com&password=2570109282&card_holder=www.esarm.ir/card-number=...

آدرس های سرچ سایت ایثار و مقاومت در 400 موتور جستجوی گوگل و رتبه سنجی سایت مذکور و دیگر سایت ها از این طریق

http://www.webarbiter.com/en/isaar.gheraati.ir

http://www.webarbiter.com/fa/isaar.gheraati.ir

http://www.uk.ask.com/puk

http://www.wzeu.ask.com

www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat

 

  www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabari isaar va etlaa resani moghavemat

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: بامدیریت خبری بسيجي و ايثارگر 8 سال دفاع مقدس و خادم ملت ایران عبدالصمدقرائتی تاريخ: پنج شنبه 10 آذر 1398برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ

( پایگاه خبری عبدالصمد قرائتی(privacy policy) و سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی(privacy policy) ««از فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت العظمی خامنه ای دامت حفاظة »» در سخنرانی اولین روز هفته دولت در حضور ریاست جمهوری و هیئت دولت مورخه 2/6/91 (یکی از وظایف مهم پایگاه های اینترنتی تقویت وحدت ملی است ) ( پایگاه خبری عبدالصمد قرائتی(privacy policy) دارای شناسه ثبت جهانی یاهو به آدرس http://www.dnsw.info/gheraati.ir و همچنین شناسه ثبت جهانی در گوگل http://www.google.com/abuot/company http://www.webarbiter.com/fa/isaar.gheraati.irشناسه جهانی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی(privacy policy) و رتبه جهانی آن در سایت وب آرمیتر sites©google.2012.gheraati.abdolsamad@iran.ir/links/phpمعرفی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (privacy policy ) مشتمل بر ۱۵۰ سایت اینترنتی در عرصه های مختلف ۱ - فناوری ۲- موشکی ۳ - سپاهی ۴ - بسیجی ۵ - پزشکی وسلامت ۶ - قضائی ۷- مجلس ۸ - موسسات و وزارتخانه ها ۹ - دانشجویی ۱۰- موسیقی اصیل ایرانی ۱۱ - ورزش و سلامت ۱۲ - سایبری ۱۳- علمی ۱۴-ائمه معصومین (امام هادی(ع) ۱۵ - آموزشی و تحقیقات و فناوری و ...... یکصد سایت دیگر جهت تحقیقات کاربران اینترنتی در داخل و بین الملل در فضای پاک (پیوندهای اینترنتی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (privacy policy ) ) لذا از کلیه کاربران داخل و خارج از کشور که متقاضی استفاده از فضای پاک اینترنتی جهت تحقیقات خود درکلیه اوقات شبانه روز و در عرصه های مختلف فوق الذکر می باشد می توانند به آدرس ذیل مراجعه و نهایت استفاده جهت تحقیقات خود در فضای پاک اینترنت ببرند http://www.isaar.gheraati.ir http://www.gheraati.ir http://www.esarm.ir و همچنین نیز می توانند در صورت تمایل در ۲۴ ساعت شبانه روز جهت(پیشنهادات و انتقادات و راهنماییهای مثبت خود از طریق ایمیل esarmir@yahoo.com در داخل و بین الملل با سایت مذکور ارتباط برقرار و تبادل نظر نمایند. من الله توفیق مدیریت سایت ایثار و مقاومت (privacy policy ) با کمال تشکر از کلیه کاربران اینترنتی داخل و بین الملل که با این سایت در تماسند . شماره ثبت ((شناسه ملی اینترنتی)) مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی privacypolicy به شماره 3033459312613105 برای اطلاع کاربران داخلی و بین المللی میباشد. عنوان : معرفی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی privacy policy بسم الله الرحمن الرحیم مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) و مسئول پایگاه اطلاع رسانی خبری و مردمی ایثار و مقاومت کد پایگاه ۸۹۱۲ بسم الله الرحمن الرحیم با عرض ادب و احترام ، حضور کلیه کاربران داخلی و بین الملل ، که از این سایت بازدید به عمل می آورند ، به استحضار کلیه آنها می رساند ، این سایت به ثبت ستاد ساماندهی پایگاهها و سایت های ایرانی درآمده و دارای مجوز قانونی میباشد ، و تنها هدف این سایت ارتقاء فضای پاک سایبری برای استفاده کلیه کاربران اینترنتی ، داخلی و بین الملل می باشد . مایلم که با افتخار و بالندگی هر چه تمام به استحضار کلیه کاربران داخلی و بین الملل برسانم . که این سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) به ثبت و صدور شناسنامه بین الملل و جهانی به آدرس : http://www.dnsw.info/gheraati.ir درآمده است . که این نتیجه زحمات چندین ساله فعالیت سیاسی جنگ سایبری فعالان سیاسی و ایثار گری مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) می باشد . من الله توفیق این سایت جهت تمکین از فرمایشات مقام معظم رهبری جهت مبارزه فعالان بسیجی ایثار گر با جنگ نرم سایبری به سرکردگی استکبار جهانی و اسرائیل غاصب از سال ۸۷ شروع به فعالیت نموده و تا توان دارد از نظام جمهوری اسلامی ایران تا آخرین قطره خون در سنگر جنگ نرم با دشمنان دفاع خواهد نمود به حول قوه الهی کلیه حقوق این سایت ثبت شده ستاد ساماندهی کل کشور به آدرس : sites©google.2012.gheraati.abdolsamad@iran.ir/links/php برای مدیریت سایت عبدالصمد قرائتی privacy policy محفوظ می باشد . info@issar.gheraati.ir ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم من الله توفیق از کلیه خوانندگان سایت و بینندگان آن در کلیه ایام التماس دعا دارم جهت هر گونه پیشنهاد و انتقاد و پیگیری گزارشات از سوی مردم شهید پرور و شیعیان بین الملل و جهان آمادگی کامل را دارد با کمال تشکر مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی privacy policy ایمیل مدیریت سایت ایثار و مقاومت جهت دریافت پیشنهادات ، انتقادات ، راهنمایی های کاربران محترم در شبانه روز آمادگی دریافت ایمیل شما در داخل و خارج از کشور و بین املل را دارم emali: esarmir@yahoo.comhttp://www.gheraati.abdolsamad@iran.ir http://www.isaar.gheraati.ir آدرس سایت http://www.esarm.ir آدرس سایت http://www.sandp.ir/en/a/fa/isaar.gheraati.ir آدرس ایمیل مدیریت سایت : ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) emali: esarmir@yahoo.com gmail:esarmirc@gmail.com gmail:adgh.pp.iran@Gmail.com gmail:iran.gheraati@gmail.com آدرس های سرچ سایت ایثار و مقاومت در 400 موتور جستجوی گوگل و رتبه سنجی سایت مذکور و دیگر سایت ها از این طریق http://www.webarbiter.com/en/isaar.gheraati.ir http://www.webarbiter.com/fa/isaar.gheraati.ir http://www.uk.ask.com/puk http://www.wzeu.ask.com برای سرچ آدرس سایت مذکور در ایرانسل کلمه (عبدالصمد قرائتی در ایرانسل) را در گوگل سرچ نمایید ، بعدا شما سایت را مشاهده خواهید نمود تلفن : 09398548897 صندوق صوتی : 00989350001400 در ایرانسل با کمال تشکر مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی privacy policy Http://www/google.termsofservice/isaar.gheraati.ir آدرس شناسه سرچ این سایت و سایتهای رتبه بالا در گوگل به وسیله آدرس فوق الذکر Service:powerbyhttp://www.yenwoo.com/wm/searchnumber.php کاربران محترم اینترنت می توانند برای مشاهدی(شناسه بین المللی) سایت ایثار و مقاومت عبدالصمدقرائتی(privacy policy ) و آمار ترافیک آپدیت شده و دیگر مشخصه های هویتی سایت.... به ادرسhttp://www.seo-analysistools.com/web/howtovanish.com مراجعه و سپس در مرورگر(analyze)سایت مذکور آدرس http://www.isaar30.ir سرچ نمایند آنگاه خودتان مشاهده نمایید. آدرس شناسه سرویس دهی (IT) در خصوص سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی به صورت (09398548897) سرچ در گوگل http://www,google.com/search?q=www.gheraati.abdolsamad%40iran.ir&btnG=search&sitesearch=&ie=uTf-8&oe=uTf-8 آدرس سرچ این سایت و سایتهای مختلف جهت بازیابی شناسه سیمیلر پیج در گوگل به وسیله ی آدرس فوق الذکر http://www.m.la.samsungapps.com/category/index.do?op=&ca=17797&m=none آدرس شناسه جهانی سایت ایثار و مقاومت به وسیله ی سرچ سامسونک موبایل در گوگل http://www.waps.samsungmobile.com/latinamerica.jsp?parm1=-true آدرس شناسه ی وب شاپ سامسونگ موبایل سرچ در گوگل http://www.wapsshop.gameloft.com/wifi/index.php?ms_sid=4 آدرس جدیدترین شناسه ی گیم لافت در وب شاپ سرچ در گول **************************************************************************** مدیریت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (Privacy policy)آمادگی دریافت (هر گونه پیشنهاد ، انتقاد ، راهنمایی....از طریق صندوق صوتی 00989350001400 دیتا مسیج سنتر را دارد) www.isaar30.ir آدرس ایمیل مدیریت سایت : ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) emali: esarmir@yahoo.com gmail:esarmirc@gmail.com gmail:adgh.pp.iran@Gmail.com gmail:iran.gheraati@gmail.com **************************************************************************************** [تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif][تصویر: fjj392b1yzwdd69pk8a.gif] http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/usaکالیفرنیا privacyequest@postini.com http://www.isar.gheraati.ir/link/Dump/ http://www.vitrin.irancell.ir/cgi-bin/Mobiweb/homepage/privacypolicy.cig http://www.us.m.yahoo.com/w/global/main?.intl=us&.lang=en www.esarm.ir آدرس اصلی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy ) http://www.gheraati.abdolsamad @ iran.ir شناسه سایت ایثار و مقاومت در سرور(palringo) http://www.palringo.com/en/gb/terms-and-conditions شناسه سایت ایثارو مقاومت در گوگل http://www.google.com/recaptcha/lernmore http://www.nasdaqstockranking.com/ir-biosciences-holdings-inc-irbs.html www.google.com/m?q=www.388323901.ir http://www.wikimediafoundation.org/wiki/privacy_policy&ei=kd33toinfovk_abwoon2dq&ct=np&whp=3489شناسه ثبت سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در ویکی مدیا http://www.google.com/m/ig?sa=n http://www.google.com/gwt/x?q=policies.isaar.ir http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/search/details/htm/ http://www.amazon.gheraati.ir ) در سرور قدرتمند آمازون و آپاچی privacy policy شناسه سرور اختصاصی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی( http://www.statscrop.com/www/esarm.ir/ http://www.fa.wikipopia.org/gheraati.ir http://www.gheraati.statmyweb.com/s/ http://www.relatedurls.com/privacy policy.com http://www.iranlinker.ir/component/search/?searchword=isaar.gheraati.ir&searchphrase=all&Itemid=888 (privacy policy)ثبت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی در بانک اطلاعاتی سایت ( ایران لینکر) و نمایش آن به صورت جهانی http://www.w3.org/comsortium/lega/privacy-sTatement-20000612#public-sTatement-20000612#public جهت سرویس دهی سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (w3.org) سرور خدماتی جهانی و امتیاز بندی جهانی آن در اینترنت (privacy policy) http://www.amazon/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&no0deid=468496 (privacy policy)آی پی سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی (USA) در سرور اختصاصی آمازون و نمایش جهانی آن http://www.jiumang.com/alexainfo/gheraati.ir http://www.alexa.com/help/privacy سرور خدماتی و اختصاصی الکسا جهت رتبه بندی جهانی سایت ایثار و مقاومت در ترافیک سایت های بین الملل http://www.prchecker.info/cheek_page_rank.php طریقه سنجش پیج رنک سایتها و بین الملل در سرور فوق الذکر در گوگل http://www.tarjoo.ir/ads?p=www.isaar.gheraati.ir&type=web شناسه ثبت سایت ایثار و مقاومت عبدالصمد قرائتی (privacy policy) در موتورهای قدرتمند جستجو گر ایرانی و برای سنجش دیگر سایت ها شناسه سایت ایثار و مقاومت عبد الصمد قرائتی در بانک اطلاعاتی ثبت پایگاه های مجوز دار اینترنتی (ایران لینکر) http://www.w3.org/consortium/legal/privacy-statement-20000612#public http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/details.html http://www.dnsw.info/gheraati.ir http://www.google-search.nayabkala.ir/src_ privacy_ policy.html http://www.groups.yahoo.com/group/shadine/join http://www.jiumang.com/alexainfo/geraati.ir http://www.jiumang.com/alexainfo/endadtehran.ir http://www.rank.ir/Privacy.php http://www.google.com/m/search?site=universal&q=gheraati.alexa.com http://www.code.google.com/soc/ http://www.siteanalytics.compete.com/gheraati.ir/?metric=uv لینک مستقیم تلویزیون آنلاین(پخش ۱۵ کانال دیجیتال + ۱۵کانال رادیو زنده + کلیه اماکن متبرکه )http://www.4jok.com/tv http://www.4jok.com/tv http://www.takkhal.net/tv/index.htm esarmir@yahoo.com) http://www.google.com /gwt/x?client=ms-samsung&source=m&u=http://www.isaar.gheraati.ir/&=wsi=1f93f0af4567de17&ei=hytptrslhptj1qbk37dndg&wsc=eb&ct=pg1&whp=30 شناسه گیم لافت مدیریت سایت ایثار و مقاومت (عبدالصمد قرائتی privacy policy): https://www.wapshop.gameloft.com/wifi/cc_action.php?mail=esarmir@yahoo.com&password=2570109282&card_holder=www.esarm.ir/card-number=... http://www.info.yahoo.com/privacy/us/yahoo http://www.m.samsung.com/in/news http://www.webarbiter.com/en/isaar.gheraati.ir http://www.uk.ask.com/puk http://www/google.termsofservice/isaar.gheraati.ir Service:powerby http://www.yenwoo.com/wm/searchnumber.php http://www,google.com/search?q=www.gheraati.abdolsamad%40iran.ir&btnG=search&sitesearch=&ie=uTf-8&oe=uTf-8 http://www.m.la.samsungapps.com/category/index.do?op=&ca=17797&m=none http://www.waps.samsungmobile.com/latinamerica.jsp?parm1=-true http://www.wapsshop.gameloft.com/wifi/index.php?ms_sid=4 http://www.pressabout.us/isaar.gheraati.ir http://www.statscrop.com/keyword-ranking-analysis/domain/osake.jpg&ei/isaar.gheraati.ir http://www.mywot.com/enssorecard/isaar.ir/feedhttp://www.d2c.infogin.com/en-gb/lnk00/=esarm.blogfa.com http://www.Privacy.microsoft.com/library/toolbar/3.0/search.aspx&ei=2YAHOO:http://www.esarm.mail.google.com/supportin http://www.mail.google.com/mail/help/intl/en/mobile.html http://www.google.com/a/help/intl/en/security/terms/new_privacy.html http://m.google.com/static/en/privacy.html gheraati.abdolsamad@gmail.com adbdolsamad.gheraati@iGoogle.com Email:www.adbdolsamad.gheraati_1966@yahoo.com www.abdolsamad.ghreaati@Gameloft.com http://www.support.microsoft.com/kb/318380/ MSN:Mobile:http:www.ent.mobile.msn.com/en-us/ post:ILktoronk:interneti:[privacyreQuest@postini.com] postin:support:portaL:http://www.president.ir/Fa/?ArtID=26889 sandoghsoti:daryaft:PAYAM:00989350001400/ Post:ilktoronkiran:gheraati.adolsamad@iran.ir#http://www.samandehi.ir/help/menunews.html#.http://www.samandehi.irmainuMenu.htm http://www.wapsshop.gameloft.com/wifi/index.php?ms_sid=4 http://www.pressabout.us/isaar.gheraati.ir www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isaar va moghavemat www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabari isaar va etlaa resani moghavemat POST:ILKTORONKIRAN:gheraati.abdoLsamad@iran.ir مدیریت سایت ایثار و مقاومت و پایگاه خبری واطلاع رسانی مردمی کد پایگاه:8910http://www.mywot.com/enssorecard/isaar.ir/feed http://www.d2c.infogin.com/en-gb/lnk00/=esarm.blogfa.com http://www.Privacy.microsoft.com/library/toolbar/3.0/search.aspx&ei=2YAHOO:http://www.esarm.mail.google.com/supportin http://www.mail.google.com/mail/help/intl/en/mobile.html http://www.google.com/a/help/intl/en/security/terms/new_privacy.html http://m.google.com/static/en/privacy.html gheraati.abdolsamad@gmail.com adbdolsamad.gheraati@iGoogle.com Email:www.adbdolsamad.gheraati_1966@yahoo.com www.abdolsamad.ghreaati@Gameloft.com http://www.support.microsoft.com/kb/318380/ MSN:Mobile:http:www.ent.mobile.msn.com/en-us/ post:ILktoronk:interneti:[privacyreQuest@postini.com] postin:support:portaL:http://www.president.ir/Fa/?ArtID=26889 sandoghsoti:daryaft:PAYAM:00989350001400/ Post:ilktoronkiran:gheraati.adolsamad@iran.ir#http://www.samandehi.ir/help/menunews.html#.http://www.samandehi.irmainuMenu.htm www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isar va moghavemat www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isaar va moghavemat www.gheraati.abdolsamade@iran.ir Modiriat site khabai isaar va moghavemat http://www.webmester.gheraati.com

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to esarm.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com